JA sam za, pušač sam strastveni...ali sve se mislim kako ću morat prestata, ali nikako.Mada pušim smetaju mi zadimljeni prostori, počne me glava boliti.Sve u svemu podržavam to- zašto bi ljudi trovali nekoga oko sebe...jebga...Onaj ko pije, pije za sebe...razlika je očigledna.Neka, ja sam za 100%...ma odrekla bi se duhana kad bi mi gazda dao povišicu od 100 eura, hahahaha
Slažem se.................ko hoće nek se truje kad g aje volja............
Zar ne mislite da bi vlasnik objekta, onaj koji je ulagao novac u to, trebao odluciti hoce li imati pusenje ili ne?
MA u šta je ulagao??U objekt...pa u objekt je već uloženo!
Jebem vas smotane..... Vlasnik kafica, on je ulozio svoj novac u kafic i inventar i sve.Zar ne bi on trebao odluciti hoce se kod njega pusiti? Umjesto drzave?
Nek odlučuje, ko mu smeta...Ali nema veze duhan sa prometom kafića, razumiš ti mene?! Ljudi piju bez obzira koliko pofumaju cigareta
Budući sam pivopija, orahovacpija, vinopija, wiskeyopija...itd...uglavnom daj što daš...tvrdim da mi je svejedno koliko ću popit šta se cigareta tiče.Uostalom, šta ako i trebam vani zapalit cigaretu...fino zapalim i vratim se grleći čašiću kao da nikad nisam otišla :happy0199:
Ma dobro ti, ti si superwoman. Pricam za ostale gradjane Hrvatske.
Zakon o zabrani pusenja u barovima, restoranima, birtijama itd. je u D na snazi, trebamo i mi u HR takav zakon?Vase misljenje o tome?zakon je u redu ali mene smeta kada ga progura budalaš koji je dao na na12 -stoj stranici RTL TXT-A NAPISATI DA JE PRoveo 15 min u sauni na temp.od 90 stupnjeva C i nigdje to nije demantirao.